Loading

Diensten

SEO NAME

Textiel & Dessin Ontwerp

van effen naar print

Ben je veel kostbare uren kwijt aan het doorbladeren van dessin databanken op zoek naar het perfecte patroon? Laat in plaats daarvan jouw exclusieve prints op maat ontwerpen. Voor ieder doel streef ik ernaar om het beste type dessin te ontwerpen. Mijn opdrachtgevers zijn designers, merken, textielfabrikanten en print studio’s.

  • Mijn op maat gemaakte digitale ontwerpbestanden bestaan uit lagen en zijn volledig bewerkbaar; je kunt o.a. zelf het formaat en de kleuren aanpassen.
  • Ik ontwerp zowel voor zeefdruk als digitale druk; hierdoor zul je nooit het verkeerde bestandsformaat krijgen.
  • Ik bied meerdere kleurstellingen van een ontwerp aan; op deze manier heb je meer waar voor je geld en is een dessin veelzijdiger in het gebruik.
  • Ik bied ook de mogelijkheid om een selectie van mijn kant-en-klare dessins aan te schaffen via PatternBank.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

SEO NAME

Materiaal Onderzoek

respect voor grondstoffen en omgeving

Ben je ook opgegroeid met het idee dat consumptie goed is voor de economie? Zou je nu liever een bijdrage leveren aan positieve verandering binnen de industrie en samenleving? Laten we samen streven naar consumptie zonder schuldgevoel.

Ik ben gefascineerd door de toekomst van textiel en de kruisbestuiving van ontwerp, wetenschap en duurzaamheid. Ik experimenteer graag met materialen met respect voor natuurlijke bronnen, door te onderzoeken hoe deze materialen in de toekomst kunnen worden gebruikt. Op dit gebied werk ik graag samen met wetenschappers, ontwerpers, merken en productontwikkelaars.
Laten we onze krachten bundelen.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

SEO NAME

Trendprognose

een vooruitziende blik

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik kan je helpen door de juiste richting voor jouw collectie of merkconcept te visualiseren. Bijna ieder project start ik met een onderzoeks- en conceptfase, waarin ik moodboards vol inspiratie, monsters en kleuren creëer. Daarnaast helpen mijn trendcollages voor toonaangevend modeplatform Fashion Vignette ontwerpers wereldwijd inspireren. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een door mij gemaakt trendrapport, helemaal gratis.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

En veel meer

met deze aanvullende diensten neem ik jou zorg uit handen

meer weten?

VRAAG RAAK