Loading

Samenwerken

Ik bied diverse freelance diensten die jou helpen de aandacht van je publiek te vangen
SEO NAME

Textiel & Dessin Ontwerp

van effen naar print

Goed ontworpen prints en patronen hebben de kracht om je merk naar een hoger level te tillen en je boodschap over te brengen. Samen creëren we ontwerpen die je merk zullen versterken. Deze op maat gemaakte ontwerpen worden volledig aangepast aan jouw wensen. Je kunt zelfs een complete collectie laten ontwerpen op basis van jouw gewenste kleuren, motieven en afmetingen. Dit is wat je kunt verwachten van mijn ontwerpen:

Handgetekend: handgetekende elementen met gebruik van digitale of traditionele media of een combinatie van beiden.

Bewerkbaar: op maat gemaakte digitale ontwerpbestanden; bestaand uit lagen en volledig bewerkbaar.

Veelzijdig: meerdere kleurstellingen van een ontwerp; op deze manier heb je meer waar voor je geld en is het dessin veelzijdiger in gebruik.

Rapport: patronen zet ik altijd op rapport, zodat je gemakkelijk strekkende meters van je ontwerp kunt laten drukken, zonder zichtbare lijnen of onderbrekingen.

Juist bestandsformaat: ik ontwerp zowel voor zeefdruk als digitale druk; hierdoor zul je nooit het verkeerde bestandsformaat krijgen.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om een selectie kant-en-klare dessins aan te schaffen via PatternBank of druk Kukka prints meteen af op stoffen, cadeaupapier en behang via Motiflow.

SEO NAME

Art Direction

een visueel geheel

Richting of een nieuw perspectief nodig binnen je project? Ik kan een helder gevisualiseerd concept op maat voorstellen voor je collectie of merkconcept. Ik start met een onderzoek en concept fase, die ik visualiseer met moodboards met inspiratievoorbeelden, kleuren, materialen en motieven. Ik creëer een duidelijke briefing voor je ontwerpafdeling of fabrikant om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle collectie.

SEO NAME

Materiaal Onderzoek

respect voor de bron

De toekomst van textiel en de relatie tussen design, wetenschap en duurzaamheid fascineert me. Ik initieer onderzoek naar innovatieve materialen voor een mooie, duurzame toekomst. Hierbij probeer ik een brug te slaan tussen ontwerp en wetenschap. Daarnaast ben ik als fellow verbonden aan BlueCity Lab; een experimentele werkruimte voor een regeneratieve economie waarin wetenschap en design centraal staan. Ik brainstorm graag met je over de mogelijkheden voor een interdisciplinaire samenwerking.

Of je nu precies weet wat je wilt of nog wat hulp nodig hebt, ik ga graag met je in gesprek.

 

NEEM CONTACT OP