Loading

Samenwerken

SEO NAME

Textiel & Dessin Ontwerp

van effen naar print

Goed ontworpen prints en patronen hebben de kracht om je merk naar een hoger level te tillen en je boodschap over te brengen. Samen creëren we ontwerpen die je merk zullen versterken. Deze op maat gemaakte ontwerpen worden volledig aangepast aan jouw wensen. Je kunt zelfs een complete collectie laten ontwerpen op basis van jouw gewenste kleuren, motieven en afmetingen. Dit is wat je kunt verwachten van mijn ontwerpen:

Handgetekend: handgetekende elementen met gebruik van digitale of traditionele media of een combinatie van beiden.

Bewerkbaar: op maat gemaakte digitale ontwerpbestanden; bestaand uit lagen en volledig bewerkbaar.

Veelzijdig: meerdere kleurstellingen van een ontwerp; op deze manier heb je meer waar voor je geld en is het dessin veelzijdiger in gebruik.

Rapport: patronen zet ik altijd op rapport, zodat je gemakkelijk strekkende meters van je ontwerp kunt laten drukken, zonder zichtbare lijnen of onderbrekingen.

Juist bestandsformaat: ik ontwerp zowel voor zeefdruk als digitale druk; hierdoor zul je nooit het verkeerde bestandsformaat krijgen.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om een selectie kant-en-klare dessins aan te schaffen via PatternBank of druk Kukka prints meteen af op stoffen, cadeaupapier en behang via Motiflow.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

SEO NAME

Materiaal Onderzoek

respect voor grondstoffen en omgeving

Ben je ook opgegroeid met het idee dat consumptie goed is voor de economie? Zou je nu liever een bijdrage leveren aan positieve verandering binnen de industrie en samenleving? Laten we dan samen streven naar consumptie zonder schuldgevoel.

Ik ben gefascineerd door de toekomst van textiel en de kruisbestuiving van ontwerp, wetenschap en duurzaamheid. Kukka is op een missie om innovatieve materialen voor een mooie, duurzame toekomst te onderzoeken. Op dit gebied werk ik graag samen met wetenschappers, ontwerpers, merken en productontwikkelaars. Laten we onze krachten bundelen.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

SEO NAME

Trendprognose

een vooruitziende blik

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik kan je helpen door de juiste richting voor jouw collectie of merkconcept te visualiseren. Bijna ieder project start ik met een onderzoeks- en conceptfase, waarin ik moodboards vol inspiratie, monsters en kleuren creëer.

Daarnaast helpen mijn trendcollages voor toonaangevend modeplatform Fashion Vignette ontwerpers wereldwijd inspireren.

ZIE VOORBEELD ZIE TARIEVEN

Of je nu precies weet wat je wilt of nog wat hulp nodig hebt, ik ga graag met je in gesprek.

NEEM CONTACT OP