Loading

Samenwerken

Wij bieden diverse diensten die jou helpen de aandacht van je publiek te vangen

printed bags, toiletry and pouches

Textiel & Dessin Ontwerp

van effen naar print

Goed ontworpen prints en patronen hebben de kracht om je merk naar een hoger level te tillen en je boodschap over te brengen. Samen creëren we ontwerpen die je merk zullen versterken. Deze op maat gemaakte ontwerpen worden volledig aangepast aan jouw wensen. Je kunt zelfs een complete collectie laten ontwerpen op basis van jouw gewenste kleuren, motieven en afmetingen. Dit is wat je kunt verwachten van onze ontwerpen:

Handgetekend: handgetekende elementen met gebruik van digitale of traditionele media of een combinatie van beiden.

Bewerkbaar: op maat gemaakte digitale ontwerpbestanden die volledig bewerkbaar zijn in ontwerpsoftware.

Veelzijdig: meerdere kleurstellingen van een dessin; hierdoor krijg je meer waar voor je geld en is het dessin nog veelzijdiger in gebruik.

Rapport: patronen zetten wij altijd op rapport, zodat je gemakkelijk strekkende meters van je ontwerp kunt laten drukken, zonder zichtbare lijnen of onderbrekingen.

Juist bestandsformaat: we ontwerpen zowel voor zeefdruk als digitale druk; hierdoor zul je nooit het verkeerde bestandsformaat krijgen.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een selectie kant-en-klare dessins aan te schaffen via PatternBank. Of druk Kukka prints direct af op stoffen, cadeaupapier en behang via Motiflow.

Samenwerken

Art Direction

een visueel geheel

Richting of een nieuw perspectief nodig binnen je project? Wij stellen een helder gevisualiseerd concept op maat voor, voor je collectie of merkconcept. We starten met een onderzoek en concept fase, die we visualiseren door moodboards met inspiratievoorbeelden, kleuren, materialen en motieven. We creëren een duidelijke briefing voor je ontwerpafdeling of fabrikant om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle collectie.

Samenwerken

Materiaal Onderzoek

respect voor de bron

De toekomst van textiel en de relatie tussen design, wetenschap en duurzaamheid fascineert ons. We doen onderzoek naar innovatieve materialen voor een mooie, duurzame toekomst. Hierbij proberen we een brug te slaan tussen ontwerp en wetenschap. Laura is als fellow verbonden aan BlueCity Lab; een experimentele werkruimte voor een regeneratieve economie waarin wetenschap en design centraal staan. Onze studio ligt bovendien in De Wasserij, de hub voor innovatieve mode professionals in Rotterdam. We brainstormen graag met je over de mogelijkheden voor een interdisciplinaire samenwerking.

Of je nu precies weet wat je wilt of nog wat hulp nodig hebt, we gaan graag met je in gesprek.

 

NEEM CONTACT OP