Loading

MIJN VERHAAL

Ik ben blij dat je hier bent! Ik ben Laura, de ontwerper achter deze kleinschalige ontwerpstudio gevestigd in het hart van Rotterdam. In 2010 startte ik Kukka uit liefde voor prints en patronen. Mijn ontwerp doel is om de wereld een klein beetje mooier maken. Niet alleen op esthetisch vlak maar ook op sociaal en duurzaam gebied.

Wie ik ben

gedreven door passie voor prints

Hoe ik werk

ik streef ernaar voor ieder oppervlak de beste print te ontwerpen

Het Proces

stap voor stap

1. Kennismaking

We bespreken je wensen, de mogelijkheden en deadlines. Je bent van harte welkom in mijn studio in Rotterdam, of we kunnen de mogelijkheden per e-mail of Skype bespreken. Je ideeën zijn altijd welkom.

2. Voorstel

Snel daarna ontvang je een vrijblijvende offerte en projectplan per e-mail, zodat je de kosten en opzet van het project kunt beoordelen. Het helpt als je van tevoren je budget vermeldt.

3. Akkoord?

Wanneer je de offerte accepteert (via e-mail) begint het creatieve proces zoals afgesproken. Afhankelijk van de aard van het project wordt er een aanbetaling gedaan voordat het project van start gaat.

4. Schetsen

Afhankelijk van het aantal conceptschetsen dat we hebben afgesproken, email ik je de ontwerpen in een PDF bestand of we bespreken de schetsen op locatie.

5. Jouw Keuze

Neem de tijd om de schetsen te beoordelen en laat me weten welke schets(en) ik verder kan gaan uitwerken.

6. Feedback

Afhankelijk van het aantal feedback rondes dat we hebben afgesproken, is het nu tijd om je terugkoppeling te geven zodat ik het ontwerp kan aanpassen aan jouw wensen.

7. Eindresultaat

Na de feedback leg ik de laatste hand aan het ontwerp, plaats het op (technisch) rapport wanneer nodig en stuur ik het naar je op voor de laatste checks.

8. Bedankt!

Nadat je het uiteindelijke ontwerp hebt goedgekeurd, stuur ik je de (rest)factuur en ontvang je de bewerkbare ontwerpbestanden via WeTransfer.

Ik blijf op de hoogte van je productresultaat en help je waar mogelijk.

Investering

wel zo prettig te weten waar je aan toe bent, toch?

Vaardigheden

altijd ruimte voor verbetering
Illustrator
95%
Photoshop
95%
InDesign
85%
Illustratie
90%
Nederlands
95%
Engels
85%

Opdrachtgevers & Merken

zij gingen jou al voor

Exposities

ontwerp onder de aandacht

wat ik aanbied

DIENSTEN