Loading

HET VERHAAL

Kukka

textiel en dessin ontwerp

Kukka is een ontwerpstudio voor textiel, dessinontwerp en materiaalonderzoek. Kukka werkt met merken en fabrikanten om producten en collecties te creëren die klantidentiteiten en -behoeften vertalen naar een tactiele textielvorm.

Naast het ontwikkelen van ontwerpen en art direction voor merken over de hele wereld, initieert Kukka experimenteel onderzoek, variërend van materiaalverkenningen tot biodesign, zoals het verven van textiel met bacteriën die pigment produceren.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de textiel en mode industrie, is het Kukka’s missie om bij te dragen aan een nieuw systeem dat onze planeet en haar bewoners met respect en zorg behandelt.

Om innovatieve ideeën naar de textiel- en modewereld te brengen, maakt Kukka gebruik van biologie. Door grensverleggende benaderingen van textielontwerp, kleur, productie en consumptie te creëren, wil Kukka onze perceptie veranderen en mogelijkheden voor een duurzamere industrie bieden.

Als toekomstgerichte designstudio wil Kukka de wereld een beetje mooier maken. Niet alleen op esthetisch vlak, maar ook sociaal en verantwoordelijk gebied. Kukka’s visie voor een duurzame toekomst is er een die circulair, hernieuwbaar en biobased is.

Het werk van onze studio is breed uitgemeten in internationale tentoonstellingen en media.

Ontmoet de oprichter

gedreven door passie voor prints

Hoe wij werken

Kukka streeft ernaar voor ieder oppervlak het beste dessin te ontwerpen

Opdrachtgevers & Merken

zij gingen jou voor

Exposities

autonoom ontwerp onder de aandacht

wat we je kunnen bieden

 

BEKIJK ONZE DIENSTEN